Riihimäen Matkakeskuksen liityntäpysäköinnin maksullisuus siirtyy

Riihimäen Matkakeskuksen liityntäpysäköinti ei muutu maksulliseksi vielä 1. elokuuta.  Myöskään pysäköintilupien jakoa ei vielä aloiteta.
”Maksullisen pysäköinnin aloitusta siirretään, jotta riihimäkeläisille pysäköijille saadaan varmistettua pidempi siirtymäaika ja enemmän aikaa hankkia pysäköintilupa. Tiedotamme uudesta aikataulusta elokuun loppuun mennessä”, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mika Herpiö kertoo.
Matkakeskuksen alle 12 tunnin liityntäpysäköinti maksaa tulevaisuudessa kaksi euroa. Riihimäellä asuvat voivat kuitenkin hakea Matkakeskuksen yläkannelle ilmaisen pysäköintiluvan. Lupia jaetaan niille, joiden vakituinen osoite väestörekisterissä on Riihimäelle.
 
Matkakeskuksessa voi jatkossakin pysäköidä esimerkiksi kokonaisen lomaviikon ajan lentokentälle mennessään. Maksu viikon pysäköinnistä on 11 euroa. Maksun voi suorittaa älypuhelimella tai luottokortilla. Muut Riihimäen liityntäparkkialueet säilyvät maksuttomina. Peltosaaren puolella on noin 600 kaikille ilmaista, rajoituksetonta liityntäpysäköintipaikkaa.
 
Matkakeskuksen ylempi pysäköintikansi on suljettuna 29-30.7. pysäköintiruutujen uudelleenmaalaamisen takia.
 
Matkakeskuksen liityntäpysäköintialueen omistaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy. Pysäköintialue on otettu käyttöön vuonna 2008. Matkakeskuksessa on 450 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa. Alemmalla parkkitasolla on ilmaista kahden tunnin asiakaspysäköintiä ja henkilökunnan pysäköintipaikkoja. Kummaltakin pysäköintitasolta voi myös vuokrata oman pysyvän paikan.
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Herpiö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, puh. 040 500 3345