Fincoat Oy siirtyy Riihimäelle

Fincoat Oy on solminut urakkasopimuksen Rakennusliike Lehto Oy :n kanssa toimitilojen rakennuttamisesta itselleen Riihimäen Herajoelle Wurthintielle. Riihimäen Tilat ja Kehitys on n. 1500m2 hankkeen päärahoittaja. Uusiin tiloihin muuton myötä yhtiön tuotanto ja henkilöstömäärä kasvavat merkittävästi, ja yhtiö tulee työllistämään Riihimäellä n. 10 työntekijää. Rakennustyöt käynnistyvät välittömästi ja valmistuvat keväällä 2012, jolloin yhtiön toiminnot Hyvinkään Helletorpankadulta ja Janakkalan Tervakoskelta siirtyvät Riihimäelle.

Hankkeen rakennuttamispalveluista on vastannut Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.

Fincoat Oy on pinnoitusalan yritys, joka on erikoistunut termisesti ruiskutettuihin kovapinnoitteisiin kulumista ja korroosionkestävyyttä vaativiin kohteisiin. Yhtiön asiakkaat edustavat paperi- ja teknologiateollisuutta. Fincoat Oy on vahvassa kasvussa ja yhtiö on siirtynyt myös kansainvälisille markkinoille.

Lisätietoja: Fincoat Oy, Sami Suomalainen, sami.suomalainen@fincoat.fi, 0207 558 640 Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, Mika Herpiö, mika.herpio@riihimaki.fi, 040 500 3345