Matkakeskuksen pysäköintilupien jako alkoi

Riihimäen Matkakeskuksen pysäköintilupien jako riihimäkeläisille on käynnistynyt. Lupia jaetaan Riihimäen kaupungin Tietotuvassa (Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus).  Luvan hakuun tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Yksi hakija saa maksimissaan kaksi lupaa.

”Pysäköinnin valvonta ylimmällä kannella alkaa 1. lokakuuta, joten luvan haulle on varattu aikaa kuukausi. Lupia voi lokakuun jälkeenkin hakea Tietotuvasta”, Riihimäen Tilat ja Kehityksen toimitusjohtaja Mika Herpiö sanoo.

Tietotupa on auki maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–14.30. Tietotupaan soittamalla voi myös sopia tästä poikkeavista noutoajoista. Puhelinnumero on 019 758 4040.

Pysäköintiluvilla saa pysäköidä ilman aikarajaa vapailla paikoilla Matkakeskuksen ylimmällä pysäköintikannella, eli liityntäpysäköintikannella.  Muu pysäköinti muuttuu maksulliseksi, ja maksetaan Easypark- tai Parkman-mobiilisovelluksilla tai puhelimitse luottokortilla.

Pysäköinnin maksullisuuskyltit sijoitetaan liityntäpysäköintikannelle syyskuun aikana.  Maksu alle 12 tunnin pysäköinnistä on kaksi euroa, hinnan noustessa vuorokausi kerrallaan niin, että viikon pysäköinti maksaa 11 euroa.

”Myös Riihimäen ulkopuolella asuvat voivat edelleen pysäköidä ilmaiseksi Peltosaaren liityntäpysäköintialueella, jossa on jopa 600 liityntäpysäköintipaikkaa ja yleensä hyvin tilaa”, Herpiö kertoo.

Matkakeskuksen liityntäpysäköintialueen omistaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy. Matkakeskuksessa on 450 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa. Alemmalla parkkitasolla on ilmaista kahden tunnin asiakaspysäköintiä ja Matkakeskuksen henkilökunnan pysäköintipaikkoja. Kummaltakin pysäköintitasolta voi myös vuokrata oman pysyvän paikan.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Herpiö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, puh. 040 500 3345