Matkakeskuksen uusien pysäköintilupien jako on alkanut

Riihimäen Matkakeskuksen ylimmän kannen uusien pysäköintilupien jako riihimäkeläisille on alkanut. Lupakausi vaihtuu 1.9.2020, jonka jälkeen vanha pysäköintilupa ei enää käy, vaan pysäköintiin tulee hakea uusi, 31.8.2021 saakka voimassa oleva lupa. Lupia jaetaan Riihimäen kaupungin Tietotuvassa (Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus).  Luvan hakuun tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne Digi- ja väestötietorekisterin sivuille kirjautumista varten. Yksi hakija saa maksimissaan kaksi lupaa.

Tietotupa on auki maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–14.30. Tietotupaan soittamalla voi myös sopia tästä poikkeavista noutoajoista. Puhelinnumero on 019 758 4040.

Pysäköintiluvilla saa pysäköidä ilman aikarajaa vapailla paikoilla Matkakeskuksen ylimmällä pysäköintikannella eli liityntäpysäköintikannella. Muu pysäköinti on maksullista ja maksetaan Easypark- tai Parkman -mobiilisovelluksilla tai puhelimitse luottokortilla.

Myös Riihimäen ulkopuolella asuvat voivat edelleen liityntäpysäköidä ilmaiseksi Peltosaaren liityntäpysäköintialueella, jossa on jopa 600 liityntäpysäköintipaikkaa ja yleensä hyvin tilaa.