Mattilanpellolla tapahtuu

Mattilanpellon yritysalueen viimeinen vaihe Kanta-Hämeen kehittyvässä ja yrityksiä kiinnostavassa solmukohdassa Riihimäellä on lähdössä liikkeelle. Riihimäen pääsisäänajotien Mattilantien eteläpuoli 130-tieltä RTV:n myymälälle asti on säilynyt toistaiseksi rakentumattomana, mutta Riihimäen Tilat ja Kehityksen eli RTOY:n ostettua alueen reilu vuosi sitten hankekehitystyö alueella on vauhdittunut. Ensimmäisenä hankkeena alueella käynnistyy H. G. Paloheimo Oy:n, Rentto Oy:n ja RTOY:n yhteishanke, jonka yhtiöt toteuttavat yhteisesti omistetun kiinteistöyhtiön kautta. Kiinteistön rakennustyöt lähtevät liikkeelle loppukesällä.

Sen lisäksi, että hanke aloittaa Riihimäen keskeisimmän sisääntuloväylän viimeisen vaiheen, tulee se myös lisäämään laadukasta palvelutarjontaa riihimäkeläisille ja 3-tien käyttäjille. Kiinteistön pääkäyttäjäksi tulee alansa johtava ketju Suomessa, jonka tuotteiden ja palvelujen myötä avautuu Riihimäellä myös uutta tarjontaa. Osa kiinteistön käyttäjistä varmistuu kesän aikana ja yksi pienehkö myymälätila on vielä vapaana. Kiinteistön on tarkoitus valmistua maaliskuussa 2018.

Kiinteistö sijoittuu vastapäätä K-Raudan ja RTV:n myymälöitä. Kaupungilla on myöskin valmiudet toteuttaa Mattilantien suuntainen Yritystie lähiaikoina. Tämän jälkeen alueella on kunnallistekniikka valmiina kolmelle muullekin tontille”

Muistakin alueen tonteista on tällä hetkellä hyvin kiinnostusta. Eturivin eli Mattilantien varren tontteihin liittyen on meneillään neljä muutakin neuvottelua, ja myöskin yhden takarivin tontin suhteen on suunnitelmia. Pikku hiljaa alkaa jo olla kiire ottaa yhteyttä, mikäli alueelle haluaa. Talouden piristyminen näkyy jo selvästi yritystonttien kysynnässä.”, sanoo Mika Herpiö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy n toimitusjohtaja ja Riihimäen elinkeinojohtaja.

Lisätietoja: Riihimäen Tilat ja kehitys Oy, Mika Herpiö, 0405003345, mika.herpio@riihimaki.fi