RTOY:n tilojen käyttöaste ensimmäistä kertaa sataprosenttinen

 

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n tilojen käyttöaste nousi vuodenvaihteessa sataan prosenttiin. Vastaavaa ei ole aiemmin tapahtunut. Tilanne säilyy tällaisena ainakin vappuun saakka.

 

”Riihimäen toimitilojen kysyntä on pysynyt hyvällä tasolla. Rakennuskustannusten nousu on omalta osaltaan hillinnyt uusien hallihankkeiden käynnistymistä. Tällä hetkellä on pulaa etenkin isoista tuotannollisista tiloista, sillä mitään yli 1200 neliön tilaa ei ole kaupungissa vapaana”, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mika Herpiö kertoo.

 

Myös autojen ja työkoneiden pesutoimintaan sopiville tiloille ja erityisen pienille eli alle 50 neliön nosto-ovellisille toimitiloille olisi tarvetta.

 

”Pyrimme käynnistämään Riihimäellä uusia toimitilahankkeita jo tänä vuonna”, Herpiö sanoo.

 

Suunnitelmissa on saada uusia tiloja muun muassa Etelä-Mattilaan, jossa neuvotteluja käydään useiden yritysten kanssa. Nyt täyskäytössä olevat RTOY:n toimitilat ovat kooltaan yli 15 000 neliötä. Tiloissa toimii noin 50 yritystä ja muutamia muita vuokralaisia.

 

Riihimäen Tilat ja Kehitys on Riihimäen kaupungin omistama toimitila-, elinkeino- ja kehitysyhtiö, joka pyrkii lisäämään yritystyöpaikkojen määrää Riihimäellä.

 

Lisätietoja:

Mika Herpiö, Riihimäen Tilat ja Kehitys, toimitusjohtaja, puh: 040 5003 345