Uusi Onninen Express -myymälä avautui Riihimäelle

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Kanta-Hämeessä, kun Riihimäelle on tänään avattu uusi Onninen Express-myymälä.

Myymälän uudisrakennus sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä liikepaikalla Riihimäen keskustaan menevän pääväylän varrella lähellä Helsinki–Tampere-moottoritietä. Alueelle on keskittynyt myös muita alan toimijoita.

”Uusi myymälä parantaa asiakaspalveluamme. Riihimäen alueella toimivien asiakkaidemme hankinnat helpottuvat ja nopeutuvat, kun voi poiketa asioimaan lähimyymälässä. Näin heille jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä. Tähän asti lähimmät Onninen Express -myymälät ovat löytyneet Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta”, sanoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Myymälässä on kattava valikoima keskeisiä teknisen alan tuotteita. LVI-tuotteiden määrä on noin 3 900, sähkötuotteiden noin 1 400, ja työvälineitäkin löytyy noin 1 300 erilaista sisältäen kannakkeet ja kiinnikkeet.

”Aurinkosähkötuotteita ja sähköauton lataukseen liittyviä tuotteita on myymälässä erityisen hyvä valikoima, ja asiantuntijamme auttavat niiden valinnassa. Verkkokaupastamme voi myös tilata tuotteita ja noutaa ne valmiina pakettina Onninen Express -myymälästä”, Huttunen kertoo.

Riihimäen myymälässä on sisätilaa noin 770 neliömetriä sekä ulkokatos ja noutopiha. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa kahdeksan ammattilaisen henkilökunta.

RTOY on ollut mukana hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa ja omistaa osittain kiinteistön joka Onninen Exporessille on rakennettu.

Yhteystiedot:
Onninen Express Riihimäki
Yrittäjänkatu 8, 11710 Riihimäki
Noutomyynti: 0204 85 0082
Avoinna: ma–pe 6.30–16.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on uuden myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 54.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113