Würth investoi 23ME Riihimäelle

Würth Oy toteuttaa mittavan keskusvaraston ja konttorin laajennuksen. Samalla konttoritilojen yhteyteen rakennetaan koulutuskeskus. Täysautomaattista varastointitekniikkaa asennetaan paraikaa. Varasto saadaan vuoden vaihteen jälkeen käyttöön. Konttorit ja koulutuskeskus valmistuvat kevään aikana.

Tällä mittavalla investoinnilla luodaan edellytykset hyvän liikevaihdon ja toiminnan kasvun jatkumiselle tulevinakin vuosina.

Würth Oy:n viime vuoden liikevaihto oli 256 miljoonaa Euroa ja yritys työllistää Suomessa noin 1200 henkeä.

Würth Oy :n hallituksen puheenjohtaja Pentti Rantanen toteaa, että Würth tunnetaan teknisen toimialan luotettavimpana yrityksenä. ”Tavarantoimitusten nopea ja luotettava sujuminen kaikkialle Suomeen on tärkeä asia. Riihimäestä on hyvät yhteydet kaikkiin suuntiin. Hyvin tärkeää on myös kaupungin yritysystävällinen ilmapiiri. Tällä ja aikaisemmilla investoinneillamme luomme edellytykset toimintamme vahvan kasvun jatkumiselle myös tulevina vuosina.

”Riihimäen kaupungin elinkeinojohtaja Mika Herpiö on Würthin investoinnista innoissaan. ”Würth Oy on upeasti noussut Riihimäen suurimmaksi yritysverojen maksajaksi ja toiseksi suurimmaksi työnantajaksi. Kiitämme Würth Oy :tä luottamuksesta Riihimäkeen, ja olemme iloisia että Riihimäen logistinen sijainti ja kaupungin toiminta ovat siivittäneet Würth Oy :n menestystä. Erityiskiitokset annamme Würth Oy :n hallituksen puheenjohtajalle Pentti Rantaselle, koska ilman hänen panostaan tämä ei olisi ollut mahdollista”

Lisätietoja: Riihimäen kaupunki, Mika Herpiö, 0405003345, mika.herpio@riihimaki.fi Würth Oy, hall.pj Pentti Rantanen pentti.rantanen@wurth.fi