Granitin kesäkeikat tuovat suomalaisia huippuartisteja Riihimäen keskustaan

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy organisoi neljättä kertaa Granitin kesäkeikat. Kesäkeikkojen tarkoituksena on elävöittää Riihimäen keskustaa ja luoda asukkaille mukavaa ja veloituksetonta kesäohjelmaa. Ensimmäiset Granitin kesäkeikat järjestettiin 2018 Riihimäen keskustassa Granitin aukiolla. Tänä vuonna kesäkeikat alkavat jo toukokuun puolella. 

”Olemme saaneet aiempina vuosina todella hyvää palautetta kesäkeikoista”, kertoo Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n elinkeinopäällikkö Reima Ojanen. ”Granitin kesäkeikkojen on tarkoitus tuoda keskiviikkoiltaisin suomalaisia huipputason artisteja viihdyttämään ihmisiä. Riihimäellä tapahtuu myös keskellä viikkoa. Kesäkeikat aloitetaan tänä vuonna toukokuun viimeisenä päivänä ja viimeinen keikka on elokuun puolivälissä”, jatkaa Ojanen. Granitin aukiolla olevat kahvilat ja ravintolat ovat auki kesäkeikkojen aikana.

Granitin kesäkeikat aloittaa Suomen tunnetuin reggaemuusikko Jukka Poika keskiviikkona 31.5. Artisti on tunnettu kappaleistaan Kuumasta lämpimään ja Silkkii. Hän esiintyi myös Vain Elämää sarjassa kausilla 2 ja 12. Parrasvalojen ja estradien supertähti Meiju Suvas esiintyy kesäkuun 14. päivä. Suvas esiintyi Vain Elämää kaudella 13 ja häneltä ilmestyy elämänkerta kirja elokuussa.

Riihimäkeläinen Täryjyrä jatkaa kesäkeikkoja Granitin aukiolla heinäkuussa. Suomirock coverpiisejä raskaalla kädellä soittava bändi esiintyy 5.7. The Toreadors on suomalainen 50-luvun tyylistä Rhythm ’n Bluesia ja R’n’R:ää soittava yhtye ja he esiintyvät 19.7.

Kaikkien tuntema suomalainen siskosduo CatCat esiintyy elokuun toinen päivä Granitin kesäkeikoilla. CatCat on tunnettu muun muassa Euroviisu biisistään Bye, bye baby. Jore Marjaranta on Granitin kesäkeikkojen viimeinen esiintyjä 16.8. Hän tuli tunnetuksi jo 90-luvun alussa Leningrad Cowboys yhtyeen jäsenenä kiertäen maailmaa.

Granitin kesäkeikkojen aikataulu:

31.5. Jukka Poika

14.6. Meiju Suvas

5.7. Täryjyrä

19.7. The Toreadors

2.8. Cat Cat

16.8. Jore Marjaranta

Keikat ovat aina keskiviikkoiltaisin. Tunnelmaa nostattaa DJ ALL JAM kello 18.00 alkaen ja artisti/bändi aloittaa soiton kello 19.00.

Tervetuloa!

Yhteistyössä mukana: Aamuposti, AutoSorsa, Darshan, Hyria, Hämeenmaa, Jolene, Makmedia, Mokkasydän, OmaSP, OP Etelä-Häme,  RHF ja RTV.

Lisätiedot:

www.rtoy.fi/granitin-kesakeikat-2023

Reima Ojanen, elinkeinopäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, 050 401 9005, reima.ojanen@riihimaki.fi

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, 050 516 4004, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi