Riihimäellä oma osasto FinnBuild-messuilla

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) osallistuvat yhdessä Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville FinnBuild-messuille 4.-6.10.2022. Kyseessä on kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut, joille osallistui vuonna 2018 yli 25 000 kävijää.

”Kerromme osastollamme messukävijöille Riihimäen valteista ja siitä, miksi meille on hyvä rakentaa. Meillä yhdistyvät tonttien edullinen hinta, erinomainen sijainti pääradan varressa ja sen ansiosta hyvät liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin Tampereelle ja Lahteenkin”, RTOY:n rakennuttamisen erikoisasiantuntija ja myyntipäällikkö Jukka Vuokila sanoo.

Messuilla Riihimäen kaupunki ja RTOY haluavat tavoittaa erityisesti yrityksiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita rakentamaan Riihimäelle. Riihimäellä on hyvä työvoiman saatavuus ja RTOY auttaa rakentamista suunnittelevia. Lisäksi tonttien hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla.

”Kaiken kaikkiaan Riihimäki on yrityksille oivallinen sijainti. Me olemme suuri pikkukaupunki, jossa kaikki on vain vartin päässä”.

”Yksityishenkilöillekin voimme löytää hyvän omakotitontin. Usein kun yritykset muuttavat meille, työntekijät seuraavat perässä”, Vuokila kertoo.

Riihimäen Tilat ja kehitys Oy on Riihimäen kaupungin omistama toimitila-, elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tarkoituksena on lisätä yritystyöpaikkojen määrää Riihimäellä.

Lisätiedot: Jukka Vuokila, rakennuttamisen erikoisasiantuntija, myyntipäällikkö, RTOY, 040 570 2201, jukka.vuokila@riihimaki.fi