Riihimäkeläisille yrityksille ja yhdistyksille uusi verkkopalvelu

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy ovat avanneet uuden Supportti-verkkopalvelun, jolla tuetaan paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä koronaviruskriisin aiheuttamassa tilanteessa.

”Supportti tarjoaa alueen yrityksille ja yhdistyksille yhteisen ilmaisen näyteikkunan ja virtuaalisen kaupunkikeskustan, jossa paikalliset toimijat voivat tuoda esille palveluitaan ja tuotteitaan sekä myydä lahjakortteja”, elinvoimajohtaja Mika Herpiö kertoo.

Palvelu on kehitetty koronaviruskriisin vaikutusten lieventämiseksi, mutta sitä kehitetään myös akuutin kriisitilanteen väistyttyä. Kantavana ajatuksena on tuoda eri toimijat yhteen paikallisella tasolla, ja tarjota yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuus vastata nykyisessä tilanteessa nopeasti etenevän digitaalisaation mukanaan tuomiin haasteisiin.

”Supportin avulla esimerkiksi paikallisilla yrittäjillä on mahdollisuus kevyeen verkkokauppatoimintaan ja pieneen, mutta merkittävään digiloikkaan”, Herpiö kertoo.

Verkkopalvelun on toteuttanut riihimäkeläinen digitoimisto Digital Lighthouse, joka tarjoaa palvelua myös muille kunnille. Palvelun ylläpidosta vastaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.

Palvelu löytyy täältä

Lisätietoja:

Mika Herpiö
elinvoimajohtaja
040 500 3345