Tuemme yrityksiä eri tavoin

RTOY hoitaa Riihimäellä yritysten toimitila-asiat, yritysalueiden kehittämiseen liittyvät asiat ja yritysmarkkinoinnin.  Voit myös yhden luukun periaatteella ottaa yhteyttä meihin (Mika 0405003345 tai Reima 0504019005) yrityksesi kaikissa Riihimäen kaupunkiin liittyvissä asioissa.

Julkaisemme Etelä-Hämeen matkailuesitettä Parhaat palat, meillä on käytössämme mainospyloneita, jättitauluja ja lediskriinejä Riihimäellä. Näihin liittyvissä asioissa voit olla yhteyssä Reima Ojaseen 050 401 9005 reima.ojanen@riihimaki.fi.

Toimimme myös yhdessä tytäryhtiömme Riihimäen Messujen kanssa messu- ja tapahtumajärjestämiseen liittyvissä asioissa. Keskustan kehittämistä teemme yhdessä Riihimäen Yrittäjien kanssa ja itse toteutamme mm. Granitin kesäkeikkoja. Vastaamme myös Matkakeskuksen liityntäpysäköintikannesta.

Yritysten ilmaiset neuvonta- ja koulutuspalvelut Riihimäellä hoitaa talousalueen yhteinen julkinen yritysneuvontayhtiö Yritysvoimala Oy, joka on osakkuusyhtiömme ja jonka rahoituksesta osaltaan vastaamme. He vastaavat myös uusyrityskeskustoiminnasta eli neuvovat alkavia yrittäjiä Riihimäen toimipisteessään.