Markkinointi

Tarjoamme Riihimäen yrityksille mahdollisuuksia markkinoida palveluitaan.

Riihimäkeläisille kohdistuvaan digitaaliseen markkinointiin tarjoamme paikkoja Asema-aukiolla ja keskustassa Hämeen- ja Keskuskadun kulmassa sijaitsevista näyttäviltä leditauluilta. Mainostilaa voi ostaa täältä. Lisäksi tarjoamme tilaa vastikään uusituilta mainospyloneilta Mattilantien varresta (Tehtaankadun, Konepajankadun ja Teollisuuskadun risteyksistä). Käytössämme on myös jättimainostauluja moottoritien varrella lähellä 54-tietä ja Merkoksessa, sekä 54-tien varrella Haapahuhdassa. Kysy näistä Reima Ojaselta 050 401 9005 tai reima.ojanen@riihimaki.fi.

Tytäryhtiömme Riihimäen Messujen kanssa kehitämme tapahtumamarkkinointia, unohtamatta heidän huipputapahtumaansa Kansainvälisiä Erämessuja!

Riihimäen Messut toteuttaa myös matkailuyritysten yhteismarkkinointia Riihimäellä ja laajemminkin Etelä-Hämeessä. He julkaisevat Etelä-Hämeen matkailuesitettä Parhaat palat. 

Lisäksi ilmaista markkinoinnin kehittämisen neuvontaa tarjoaa Riihimäen yrityksille osakkuusyhtiömme Yritysvoimala Oy.  Yritysvoimala myös toteuttaa Riihimäen-Hyvinkään seudun yrityksille vuosittain yhteisosaston Alihankintamessuille.