Etsimme toimitusjohtajaa

Vahvistaaksemme yritysten houkuttelua Riihimäelle ja kykyämme ratkaista yritysten toimitilatarpeita haemme toimitusjohtajaa johtamaan pienehköä asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää yrittäjähenkisyyttä sekä innovatiivista, kehittävää ja ratkaisukeskeistä asennetta. Toivomme, että olet yhteiskunnallisesti kiinnostunut, haluat vaikuttaa, rakentaa ja kehittää. Raportoit tehtävässäsi yrityksen hallitukselle.

Edellytämme:
💎Vankkaa kokemusta kiinteistö- tai rakennuttamisliiketoiminnasta ja -alasta, sen mekanismeista, kehityksestä ja johtamisesta. Eduksi katsotaan kokemus Invest-in toiminnasta eli investointien hankkimisesta sekä kokemus yritysten merkittävien investointiprojektien johtamisesta.
💎Johtajakokemusta, on johtanut toimintoja, kaupankäyntiä ja ihmisiä, mieluiten sekä korkeasti koulutettuja asiantuntijoita että työtekijöitä.
💎Kunnallisten ja julkisten päätös- ja hallintaprosessien tuntemusta tai kokemusta niiden parissa työskentelystä on etu 
💎Liiketoimintaosaamista sekä ymmärrystä yhtiön liiketoimintaa ja tulosta ohjaavien kokonaistoimintojen ymmärrys (talous, sopimukset, HR, jne.)
💎Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
💎Sujuvaa sekä kirjallista että suullista ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme
💎Kiinteän kilpailukykyisen kuukausipalkan, jonka suuruusluokka määräytyy substanssiosaamisesta sekä ala- ja johtamiskokemuksesta
💎Lisänä tulokseen ja strategian toteutukseen sidottu liikkuva palkkaosuus

💎Normaalit/ yleiset henkilöstöedut (lounas, eläke, virkistys-/ kulttuurietu jne.)
💎Pidennetty vuosiloma, johtuen julkisesta palkkasopimuksesta, jota yritys noudattaa

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Aarno Yrjö-Koskinen ti 14.11. klo 10-12 ja klo 14-16 ja ti 21.11. klo 10-12 ja klo 14-16 puh. 050 672 23 sekä MPS-konsultti Jerker Gräsbeck ma 13.11. klo 15-17 ja ma 20.11. klo 9-11, puh. 040 050 6185. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta (careers.mps.fi) viimeistään 22.11.2023 mennessä.

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy
Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) on Riihimäen kaupungin omistama elinkeino-, toimitila- ja kehitysyhtiö. RTOY:n päätehtävänä on yritystyöpaikkojen luominen Riihimäelle.

Lue lisää