Hämeen kauppakamari ja Hämeen hallituspartnerit ry

Hämeen kauppakamari ja Hämeen Hallituspartnerit ry tarjoavat keskusteluapua ja jäsenistönsä asiantuntemuksen alueen yritysten käyttöön koronakriisin aiheuttamissa haasteissa. Tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut yli 30 erittäin kokenutta muun muassa laki- ja rahoitusalan asiantuntijaa, jotka tarjoavat ensiapuna neuvontaa ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista. Kokeneet elinkeinoelämän hallitusammattilaiset ja asiantuntijat ovat valmiita antamaan neuvoja muun muassa sopeuttamistoimista, rahoitusjärjestelyistä tai vaikka avaamaan keskustelua uusista visioista ja liiketoimintamahdollisuuksista. Asiantuntijat auttavat myös ohjaamaan yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

Palvelu on maksutonta ja on avoin kaikille Päijät-Hämeen maakunnassa, Kanta-Hämeen maakunnassa sekä Keski-Suomesta Kuhmoisten kunnassa toimiville yrityksille ja yrittäjille. Vastaamalla muutamiin tarkentaviin kysymyksiin hallitusammattilaiset ja asiantuntijat ottavat yhteyttä viestin jättäneisiin. Yritykset ja yrittäjät voivat jättää viestin tukipalveluun täällä.

Uutinen
30 kesäkuun, 2020

Olemme kesälomalla

Arvoisa asiakkaamme! TOIMISTOMME ON SULJETTU AJALLA 6.7.-22.7.2020 HYVÄÄ KESÄÄ! KIINTEISTÖN HUOLTOA KOSKEVASSA ASIASSA OTA YHTEYS JETY OY puh. 040 761… Lue lisää