Omat tilat

Haluatko ostaa yrityksellesi toimitilat?   Jos sopivaa ei löydy valmiina, hyvä vaihtoehto on perinteinen lunastushalli-rahoituksemme.

Käymme läpi tarpeenne, etsimme sopivan tontin, teemme luonnoksen tiloistasi ja kilpailutamme rakennusliikkeet. Meillä on kokemusta, olemme hoitaneet kymmeniä hallihankkeita.  Meidän kauttamme saat kokeneen rakennuttajakonsultin ja valvojan hankkeelle.  Rakennuttamishanke on aina iso projekti, ja meidän kanssamme toimien vältyt isolta työmäärältä ja sudenkuopilta.

Näin toimien rakennuskustannus on myös kohtuullinen, koska olemme kaupungin omistama yhtiö, joka pyrkii houkuttelemaan yrityksesi Riihimäelle edullisilla hinnoilla.

Annamme myös lainaa rakennushankkeeseen käyttäen vakuutena rakennutettavaa hallia. Ja jos haluatkin investoida muuhun, voit tulla uudistiloihisi myös vuokralle, lähdemme mielellämme myös investoriksi hankkeisiin.

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Jukka Vuokilaan 040 570 2201, jukka.vuokila@riihimaki.fi  tai elinvoimajohtaja Mika Herpiöön, 0405003345 tai mika.herpio@riihimaki.fi